пʼятниця, 23 вересня 2011 15:47

Янукович на "Олімпійському" забив Суркісу гол

Президент Віктор Янукович, оглядаючи завершальний етап реконструкції НСК "Олімпійський", забив на новому газоні гол у ворота президента Федерації футболу Григорія Суркіса, передає УНН.

Янукович сказав, що "ми маємо можливість показати Європі і світу можливості нашої держави у вигляді стадіону НСК "Олімпійський".

"Він, безумовно, ще не завершений, але вже зараз ми можемо сказати, що це не гірший стадіон, ніж у будь-якій європейській столиці", - сказав глава держави.

Янукович розповів, що він бачив стадіони і в Берліні, і в Лондоні. "Це буде наша гордість, це майбутнє наших футбольних клубів, нашого футболу", - підкреслив він.

Президент також зазначив, що ще є багато роботи, але всі вони завершальні. За його словами, на стадіоні працює близько 2 тис. будівельників. "Я сподіваюся, що на відкритті ми їм всім подякуємо разом з вами", - сказав Янукович.

Нагадаємо, НСК "Олімпійський" буде зданий в експлуатацію 8 жовтня 2011 року, а 11 листопада на ньому відбудеться перший матч між збірною України та збірною Німеччини.

Зараз ви читаєте новину «Янукович на "Олімпійському" забив Суркісу гол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути