субота, 23 вересня 2017 12:43

Американський дипломат Курт Волкер розсекретив російського пранкера

Американський дипломат Курт Волкер розсекретив російського пранкера
Курт Волкер розсекретив російського пранкера Фото: intmassmedia.com

Російському пранкеру, який представився секретарем РНБО Олександром Турчиновим, не вдалося розіграти спецпредставника дипломата США з питань України Курта Волкера.

Про це повідомила прес-служба Ради національної безпеки та оборони.

"Вчора від імені О. Турчинова російський пранкер намагався зв'язатися зі Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером, але був викритий американським дипломатом", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли проведуть вибори на Донбасі

У РНБО вважають, що мета російських пранкерів - "спроба дезавуювати успіхи української влади на міжнародній арені". Також у відомстві стверджують, що останнім часом випадки "провокації з боку пранкерів" почастішали.

Російський пранкер Вован опублікував аудіозапис розмови з президентом Петром Порошенком, із яким говорив від імені президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва.

Запис виклав на своєму каналі YouTube.

У розмові Порошенко заявив, що Росія винна в неефективній співпраці України з СНД, наголосив на проблемах у Криму та на окупованій частині Донбасу.

"Треба продумати, яким чином ми замотивуємо Російську Федерацію передати нам контроль над неконтрольованою ділянкою нашого кордону з РФ. Ваш голос тут буде не зайвим. Якщо раніше говорили, що він там підтримує якісь рухи, то зараз його ненавидять на окупованій території. Він обдурив людей, вони страждають. Це 4 мільйони людей", - сказав Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Американський дипломат Курт Волкер розсекретив російського пранкера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути