субота, 05 травня 2012 23:39

Американець витратить $200 тисяч на підводні пошуки тіла Бен Ладена

Американець витратить $200 тисяч на підводні пошуки тіла Бен Ладена
Ілюстрація: monstersandmarilyns.com

Американський мандрівник Білл Уоррен стверджує, що знайшов тіло терориста номер один Усами Бен Ладена, вбитого американськими військовими в Пакистані в минулому році. Для виявлення останків злочинця Уоррену потрібні двісті тисяч доларів для організації підводної експедиції.

60-річний шукач скарбів у відкритому морі Білл Уоррен стверджує, що американські військові, убивши Усаму Бен Ладена, кинули його тіло в Аравійське море. За словами мандрівника, до недавнього часу він сумнівався, що влада США дійсно розправилися з терористом номер один. Однак тепер чоловік упевнений: тіло Бен Ладена покоїться на дні моря приблизно за 320 кілометрів від індійського міста Сурат.

Білл Уоррен розповів, що у нього є свої джерела в Пентагоні, що надали мандрівникові знімки з супутників, аналізуючи які він і виявив місце, де варто шукати мішок з тілом колишнього глави "Аль-Каїди".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бен Ладен помер ще в 2001 році - представник Міноборони США

Шукач скарбів планує розпочати свої пошуки в червні. Уоррен стверджує, що впорається з поставленим завданням за тиждень.

Крім грошової проблеми, чоловік побоюється, що американська влада може перешкодити йому "дізнатися правду про Бен Ладена". Він не виключає, що військові можуть спробувати потопити його пошукове судно.

Зараз ви читаєте новину «Американець витратить $200 тисяч на підводні пошуки тіла Бен Ладена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути