Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 20:55

У будівлі, де переховувався бен Ладен, знайшли порно

У будівлі, де переховувався бен Ладен, знайшли порно

В укріпленому будинку в пакистанському Абботабаде, де переховувався лідер Аль-Каїди Усама бін Ладен, було знайдено схованку з матеріалами порнографічного характеру.

Як повідомляє Reuters з посиланням на анонімні джерела, порнографію знайшли спецназівці, що проводили операцію з його ліквідації. За даними агентства, мова йде про порнографічне відео на електронних носіях. Де саме вони були знайдені і ким придбані, не повідомляється.

Раніше повідомлялося, що в укритті не було доступу до інтернету. На відеозаписах, показаних незабаром після ліквідації бін Ладена, видно, що він дивиться телевізор з власної записом. Таким чином, відзначає агентство, в укритті була апаратура для відтворення відео.

Нагадаємо, в ніч на 2 травня президент США Барак Обама оголосив, що лідер Аль-Каїди знищений американським спецназом в укріпленому будинку поблизу міста Абботтабад на півночі Пакистану.

Зараз ви читаєте новину «У будівлі, де переховувався бен Ладен, знайшли порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути