пʼятниця, 04 травня 2007 16:51

Американці розшифрували прізвище "Путін"

Американська газета The Weekly Standard публікує черговий огляд того, що на Заході називають "корпорацією Кремль", – сучасної економічної системи Росії, в якій держпідприємствами управляють на користь групи кремлівських чиновників. У зв"язку з цим прізвище російського президента "Putin" тлумачиться певним чином: Planes, Uranium, Tanks, Infrastructure and Nuclear power for sale ("Літаки, уран, танки, інфраструктура і ядерна енергія на продаж").

За правління Путіна особисті фінансово-грошові інтереси державних апаратників повністю зрослися з національними інтересами, підкреслює The Weekly Standard. Всіма підприємствами, які належать державі та нею контролюються, керує для власної вигоди оточення Путіна – збіговисько колишніх товаришів по КДБ, санкт-петербурзьких юристів та інших політичних прибічників, вважає видання. Вони зуміли взяти під свій контроль усі великі прибуткові галузі – так що одна думка про втрату впливу наступного року, коли закінчиться другий термін знаходження російського президента у влади, викликає в його найближчого оточення усе зростаючий неспокій, указує видання, передає InoPressa.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американці розшифрували прізвище "Путін"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути