середа, 02 січня 2019 19:48

Яку роль отримав Зеленський

Яку роль отримав Зеленський
Кампанія Зеленського нагадує віртуальну, каже політолог Віктор Таран.

Володимир Зеленський - не самостійний гравець і є технічним кандидатом. Про це Gazeta.ua сказав політолог Віктор Таран.

"Виборчих кампаній насправді дві. Одна віртуальна — у телевізорі та Інтернеті. Друга — реальна, яку ведуть ключові кандидати - Порошенко, Тимошенко, Гриценко, Бойко. Ще є другий-третій ешелон кандидатів, деякі з них технічні.

Кампанія Зеленського нагадує віртуальну кампанію "Озимого покоління" 2002 року, які набрали 2%. В реальності комік може не вискочити за межі 5-7%. Бо не має з ким робити кампанію, захищати результати.

Виступ Зеленського на "1+1" це не його персональна витівка, а Коломойського. Таким чином олігарх підколов президента. Зеленський - технічний кандидат, буде "мочити" Порошенка, відбиратиме електоральні бали. Щоб провести партію "Слуга народу" у наступний парламент.

Виступ Зеленського на "1+1" це не його персональна витівка, а Коломойського

Зеленський — не самостійний гравець. Він маріонетка, ручна лялька Коломойського. Немає кандидата-Зеленського, є кандидат-Голобородько.

Водночас Ігор Валерійович робить ставку і на Тимошенко. Якщо вона умовно "білий" кандидат з позитивними заявами, то Зеленський — навпаки "чорний" - з негативними. Згадаємо, як лідер "95 кварталу" висміював декомунізацію, україномовні квоти, робив бізнес в Росії. Йому найголовніше — заробити гроші. Зараз буде топтатися по найціннішому — нашій ідентичності.

Виборчі кампанії будуватимуть на зневірі суспільства. Обіцятимуть зробити "все і зараз". У цій ситуації треба проявити мудрість і критично аналізувати не слова, а дії. Що кандидати реально зробили. Ми в першу чергу обираємо верховного головнокомандувача, людину, яка веде міжнародні відносини. Це дві головні функції президента, а не економіка чи соціалка", - каже Віктор Таран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломойський у глибокому приколі

Шоумен Володимир Зеленський висуває свою кандидатуру на посаду президента України. Про це він оголосив в ефірі телеканалу "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Яку роль отримав Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути