середа, 02 січня 2019 15:27

Коломойський у глибокому приколі - експерт про кандидата-Зеленського

Коломойський у глибокому приколі - експерт про кандидата-Зеленського
Ігор Коломойський не те що жбурнув рукавичку в обличчя діючому президенту. Перед цим він її помокав в усілякі субстанції, каже політтехнолог Олексій Ковжун.

Висунення коміка Володимира Зеленського в президенти в ефірі телеканалу "1+1" для бізнесмена Ігоря Коломойського є своєрідним приколом. Про це Gazeta.ua сказав політтехнолог Олексій Ковжун.

"З точки зору комунікації виступ Зеленського у телевізорі був вдалим ходом. Хтось обурюється, хтось веселиться, але говорять всі.

Обурені сприйняли це, як напад на сакральну територію. Не портрет Порошенка, а крісло президента. Команда, яка зі своїми жартами переходить у політичну площину, грається з речами, яких не розуміє. Це не добра гра.

Хтось іде у президенти, бо до виборів отримає імунітет. Такі як Насіров. А Шевченкові було важливо, що він перший зареєструється. Вони не розуміють, що граються з вогнем. Наражають на небезпеку не тільки свої беззмістовні "тушки", але і всю країну.

Танці навколо державних інституцій, які ще досить крихкі — небезпечна річ

Танці навколо державних інституцій, які ще досить крихкі — небезпечна річ. Коли йде війна на всіх фронтах, для жартів не найкращий час.

Коломойський не те що жбурнув рукавичку в обличчя діючому президенту. Перед цим він її помокав в усілякі субстанції. Так, що коли вона полетіла, то забризкала все суспільство. Але він цього не розуміє, бо глибоко у приколі.

У час виборів українці мають зберігати спокій і мати відчуття відповідальності", - каже Олексій Ковжун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський йде в президенти: реакція соцмереж

Шоумен Володимир Зеленський висуває свою кандидатуру на посаду президента України. Про це він оголосив в ефірі телеканалу "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Коломойський у глибокому приколі - експерт про кандидата-Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути