понеділок, 16 листопада 2020 13:20

Активісти відвідають Зеленського зі "шматком асфальту" в річницю Революції гідності

Активісти відвідають Зеленського зі "шматком асфальту" в річницю Революції гідності
Активісти висунули низку політичних вимог. Фото: president.gov.ua

Активісти "Руху опору капітуляції" закликають зібратись на Європейські площі 21 листопада о 14:00, у 7-му річницю Революції гідності, та відвідати президента Володимира Зеленського у "Феофанії".

Про це "РОК" повідомив у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський записав нове відео з "Феофанії"

"21 листопада починаємо процес очищення від цих негідників. І що більше нас буде, то швидше він закінчиться. То швидше зупинимо хаос і розвал держави", - прокоментував подію співкоординатор "РОК" Андрій Левус.

"У День свободи й гідності ми маємо захистити національні та громадянські права. Тому закликаємо всіх 21 листопада о 14-й зібратися на Європейській площі. Звідти ми їдемо до "Феофанії", де Зеленський з ВІП-палати записує відосики. Якщо президент до того моменту звідти втече - поїдемо шукати його додому, на дачу, під ОП, якщо поїде в іншу область - наші активісти знайдуть його і там", - заявили в "РОК".

"Прохання брати шини та шматки асфальту. Ми повернемо президенту те, що він підсунув нам замість ліків та апаратів ШВЛ. Зеленський, ти відповіси за те, що ти зробив з країною. Ти можеш спробувати в цей день сховатися, але наголошуємо: втекти від відповідальності не вдасться", - йдеться в анонсі.

Активісти висунули низку політичних вимог, зокрема щодо повної відставки уряду, звільнення з посад керівника Офіса президента Андрія Єрмака, першого заступника секретаря РНБО Руслана Демченка, голови української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука та заступника керівника ОП Олега Татарова.

Вони вимагають звільнення з-під варти Андрія Антоненка (учасник російсько-української війни, який з грудня 2019-го перебуває під арештом за підозрою у підготовці вбивства Павла Шеремета. - Gazeta.ua). Також вимагають відкликання законопроєкту президента Володимира Зеленського "Про народовладдя - через всеукраїнський референдум" та ліквідувати Окружний адміністративний суд Києва.

"Волю українців до життя, свободи і гідності не змогли зламати ні Гітлер, ні Сталін. То що тут говорити про зграйку аферистів, керованих олігархами та Москвою? Закатаємо в асфальт, навіть не помітимо", - заявив Левус.

9 листопада коронавірус виявили в президента Володимира Зеленського, а також у глави Офіса президента Андрія Єрмака.

Радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив, що президент та голова Офіса президента, які лікуються від Covid-19, перебувають в ізольованих палатах лікарні "Феофанія".

12 листопада хворий на коронавірус Зеленський записав відеозвернення з лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Активісти відвідають Зеленського зі "шматком асфальту" в річницю Революції гідності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути