вівторок, 11 грудня 2012 15:27

Якщо Україна обере вектор розвитку у бік Росії, то багатьом політикам буде непереливки - "регіонал"

Якщо Україна обере вектор розвитку у бік Росії, то багатьом політикам буде непереливки - "регіонал"
Фото: newsmarket.com.ua

Якщо ми почнемо рухатися в напрямок здачі національної незалежності, то багатьом політикам буде непереливки, які захочуть продати Україну.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Зубанов.

"Це зовсім різні країни, із різними історіями, тому про подібний сценарій з Білоруссю не можна говорити. У нас різна ситуація політична, соціальна, економічна. У нас є досвід проведення демократичних виборів, зміни команд політичних, тому я не думаю, що є сила, яка може узурпувати владу, і не дивитися на думки своїх політичних опонентів. Україна буде працювати з усіма, але рухатися в бік Європи", - пояснив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загравання Януковича із Росією можуть стати патовими - Чорновіл

"Якщо йти до Митного Союзу, в тому вигляді, яким він є, то це означає втратити повністю незалежність. Ситуація не така проста, тому краще б Балога нам пропонував, як нам забезпечити економічну самостійність, а не вигадував щось", - додав Зубанов.

Окрім того, за його словами, "неможливо, аби Україна рухалась в напряму Росії. Політична ситуація, настрої людей вони не дозволять цього. Ми ж приймали закон про мову і побачили, що одна справа, якщо це не стосується людей, то вони можуть собі розповідати, а коли починається реальна робота, то тоді суспільство активізується, активізуються політичні сили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстрашніші очікування Балоги почали збуватися

Також політик розповів, що "якщо є в Росії палиця і пряник, так є декілька країн, які мають більші палиці і ще кращі пряники, ніж у Росії". Тому, він зауважив, що якщо "буде суспільство не лише українське, а й зовнішнє бачити, що справді ми починаємо рухатися в напрямок здачі національної незалежності, то тут мало не покажеться всім тим політикам, які захочуть продати Україну", - резюмував він.

Нагадаємо, в.о. міністра надзвичайних ситуацій України Віктора Балоги заявив, що почали збуватися його найстрашніші очікування, оскільки Україна в політичному та економічному сенсі може перетворитися на "Білорусь-2".

Зараз ви читаєте новину «Якщо Україна обере вектор розвитку у бік Росії, то багатьом політикам буде непереливки - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути