субота, 17 жовтня 2020 14:05

Якщо у Зеленського є зайві гроші, нехай спрямує їх на боротьбу з коронавірусом – Геращенко

Якщо у Зеленського є зайві гроші, нехай спрямує їх на боротьбу з коронавірусом – Геращенко
Фото: eurosolidarity.org

Зараз треба спрямовувати кошти на боротьбу із коронавірусом, а не на забаганки президента Володимира Зеленського. Про це заявила співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко в ефірі ток-шоу "Мир і/чи Війна" на телеканалі Інтер.

"Якщо в президента є зайві гроші, або в "Слуг народу" – направте їх на боротьбу з ковідом. Петро Порошенко за час пандемії 100 мільйонів гривень передав для того, щоб закупити 167 тисяч захисних костюмів. І 200 лікарень в усіх регіонах України за це дякують і говорять про наступне. Якщо в Зеленського є зайві 2 копійки, нехай забезпечить масками", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менше половини українців підтримують опитування Зеленського

"В тому числі членів ТВК, які підуть на дільниці, будуть сидіти там кілька днів, рахувати нові складні бюлетені. Якщо у "Слуги народу" є зайві кошти, треба їх спрямувати на забезпечення антисептиками та масками", – додала народна депутатка.

13 жовтня Володимир Зеленський звернувся до українців, закликавши їх прийти на виборчі дільниці для участі в місцевих виборах 25 жовтня, щоб, зокрема, відповісти на 5 важливих для суспільства запитань.

В Офісі президента заявили, що опитування не матиме юридичних наслідків, а в такий спосіб влада хоче дозволити українцям самостійно визначити свої базові очікування щодо курсу розвитку країни.

15 жовтня у соцмережах поширили повний список запитань від президента.

У "Слузі народу" зізналися, хто заплатить за опитування від Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Якщо у Зеленського є зайві гроші, нехай спрямує їх на боротьбу з коронавірусом – Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути