пʼятниця, 24 серпня 2012 09:11

"Якщо подивитися українські телевізійні новини, почитати газети – у нас усе і так прекрасно"

"Якщо подивитися українські телевізійні новини, почитати газети – у нас усе і так прекрасно"
Партія регіонів звітує – руїну подолано, і почався етап стабільності. Це мені нагадує розвинений соціалізм, зауважує Юрій Костенко Фото: file.liga.net

Україна ніколи не мала політики, адекватної тому, що відбувається у світі. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив лідер Української народної партії Юрій Костенко.

"Це вина і влади, і опозиції, і кожної людини. Кожен має нести частку відповідальності", - зауважив він.

Костенко наголосив, що сьогодні весь світ шукає відповіді на запитання: як вдихнути в економіку стимули і рецепти, за допомогою яких вона знову почне добре працювати.

"Зокрема, збільшувати виробництво, кількість робочих місць, доходів – і так покращувати життя. Якщо подивитися українські телевізійні новини, почитати газети – у нас усе і так прекрасно. Ще так прекрасно не було ніколи. Партія регіонів звітує – руїну подолано, і почався етап стабільності. Це мені нагадує розвинений соціалізм", - підкреслив лідер УНП.

"На виборах та ж сама ситуація. Влада каже, яка погана опозиція. Опозиція кричить: "Дайте нам владу!" Але при цьому не каже, а що ж із цією владою робитиме. Немає відповіді на запитання: як нам пережити 2013 рік, в якому треба виплатити найбільшу кількість зовнішніх кредитних зобов'язань? Ця сума обчислюється 5 мільярдами доларів. А в нас усього 50. Або ж як у мале та середнє підприємництво вдихнути життя? Адже великий капітал, що сьогодні формує політику влади, переймається своїми проблемами. Не думає, що середні підприємства банкрутують і зникають, а мале підприємництво нищиться як клас", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ні комуністи, ні партія Януковича не ведуть країну в майбутнє"

Повне інтерв'ю Юрія Костенко читайте у журналі "Країна" № 32 (135) за 23 серпня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо подивитися українські телевізійні новини, почитати газети – у нас усе і так прекрасно"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути