середа, 14 листопада 2012 11:48

Якщо голодування не допоможе, Ляшко застосує вила

Якщо голодування не допоможе, Ляшко застосує вила
Олег Ляшко збирається голодувати до кінця. Фото: liga.net

Олег Ляшко п'є лише теплу воду і цього разу не має наміру піддаватися на вмовляння доньки.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Є певна слабкість. П'ю лише воду, але не холодну. Перед початком голодування навіть з лікарями не радився, для цього ще прийде час. Моя дружина та донька довго відмовляли мене. Та й не лише вони. Багато членів "Радикальної партії", моїх однодумців, просили припинити це. Навіть сьогодні дзвонять кажуть, що треба йти іншим шляхом, що це голодування лише на руку владі. А й правда, влада тільки й хоче, щоб ми повмирали з голоду та холоду", - сказав лідер "Радикальної партії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Тимошенко дуже важливі сигнали підтримки з волі - Ляшко оголосив голодування

Він також зазначив, що не вважає голодування оптимальним засобом протидії.

"Однак нікуди діваться, це - край. Хоча, є ще й вила. Можливо, і їх задію, коли поставлять в такі умови. Голодував і раніше, коли ми проводили акцію на підтримку донецьких "чорнобильців". Нічого не їв аж 10 днів. Зрештою моя донечка Владислава таки вмовила мене припинити голодування. Вона так плакала. Важко дивитися на дитячі сльози. Виходив із того стану довго. Їв лише дієтичні страви. Після того почувався погано, лікувався 3 тижнів, вживав різні ліки. Цього разу голодуватиму скільки Бог дасть, до переможного кінця", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідерів опозиції не цікавить доля Тимошенко — Ляшко

Раніше Олег Ляшко уже  відмовлявся від їжі у листопаді минулого року на підтримку донецьких "чорнобильців". Тоді більше 40 постраждалих від вибуху реактора у Чорнобилі голодували біля Донецького обласного управління Пенсійного фонду України майже місяць. Вони вимагали виплат пенсій у повному обсязі. "Чорнобилець" 69-річний Геннадія Конопльова помер під час штурму наметового містечка працівників МНС. Ляшко оплатив його похорон.

Зараз ви читаєте новину «Якщо голодування не допоможе, Ляшко застосує вила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути