четвер, 02 грудня 2010 16:52

Акімова назвала прийняття Податкового кодексу провиною нардепів

Акімова назвала прийняття Податкового кодексу провиною нардепів

Перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова вважає, що відповідальність за кінцевий варіант Податкового кодексу лежить на Верховній Раді.

Про це вона заявила сьогодні під час презентації поправок президента до Податкового кодексу, відповідаючи на запитання народних депутатів від опозиції щодо того, на кому лежить провина.

Акімова наголосила, що як тільки документ потрапив до парламенту, президент Віктор Янукович висловився "проти ухвалення кінцевого варіанту".

За її словами, президент висував свої зауваження щодо того, що Податковим кодексом порушуються конституційні права громадян та підприємців.

"Зокрема, це стосувалося перевірок, можливості втручання у підприємницьку діяльність без рішення суду, порушення презумпції невинуватості", - сказала вона.

Акімова наголосила, що після цього документ довгий час знаходився у парламенті, проходив через велику кількість дискусій.

"Виникає питання: чому ці дискусії не дали розумного результату, на які розраховував президент. Я думаю, що відповідь на це питання у значній мірі лежить в цих стінах", - сказала вона.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Акімова назвала прийняття Податкового кодексу провиною нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути