неділя, 22 квітня 2012 11:14

"Якби Тимошенко стала президентом, її б за рік знищили" — Сас

"Якби Тимошенко стала президентом, її б за рік знищили" — Сас
Партія "Батьківщина" має 600 тисяч членів ФОТО: Ольга Каменєва, Gazeta.ua

Для фракції "БЮТ-"Батьківщина" тема перебіжчиків і "тушок" є надзвичайно болючою. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат-"бютівець", захисник Юлії Тимошенко Сергій Сас.

"Коли Юлія Володимирівна очолювала уряд, у її приймальні було багато "паломників". А змінилася ситуація — і все стало тихо та спокійно. Бізнесмени дуже вразливі в політичному аспекті. Під час президентських виборів я відповідав за один з округів у Світловодську. Додому їздив через Чигирин. Там є козацька церква XVI століття. Якось був у ній і думав: стає Тимошенко президентом, навколо неї буде зосереджена вся ця орава голодних, жадібних, наглих людей. А в тилу буде потужна опозиція на чолі з Януковичем, яка опирається на промисловий капітал. Тоді Тимошенко могли б знищити протягом року. І відродитися було б неможливо. А зараз у нас відбулася консолідація. На останньому з'їзді оголосили, що партія "Батьківщина" має 600 тисяч членів", - зауважив він.

На запитання, чому ж ці люди не вийшли під Печерський суд, який арештував Тимошенко, Сас наголосив:

"Вони ж по всій Україні. Для того, щоб приїхати в Київ, треба мати можливості. А хтось на роботі, хтось — із дитиною чи хворий. Крім того, це недешево. А багато хто отримує 800-1000 гривень", - додав нардеп.

Повністю інтерв'ю читайте тут

 

Зараз ви читаєте новину «"Якби Тимошенко стала президентом, її б за рік знищили" — Сас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути