субота, 21 квітня 2012 11:57

"Я не здивуюся, якщо скажуть, що вона підпалила Рейхстаг" - депутат про Тимошенко

"Я не здивуюся, якщо скажуть, що вона підпалила Рейхстаг" - депутат про Тимошенко
"Була із зачіскою, яка мені подобається більше" ФОТО: Ольга Каменєва

Президент Віктор Янукович робить усе, щоб екс-прем'єр Юлія Тимошенко ніколи не вийшла на волю. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав народний депутат-"бютівець", її захисник Сергій Сас.

"Я не здивуюся, якщо скажуть, що вона підпалила Рейхстаг і є лідером сомалійських піратів, бо в якійсь із кримінальних справ фігурує компанія "Сомалі Інтерпрайзес", - зауважив він.

За його словами, хоч Тимошенко зараз у колонії, але залишається лідером опозиції. Іншої альтернативи владі немає, вважає він. Востаннє Сас бачив екс-прем'єрку місяць тому у слідчому ізоляторі Качанівської колонії.

"Коли мене пустили в кімнату для процесуальних дій, вона вже лежала. Одягнена була в кофтинку та брюки. Прикрита якимось покривальцем. Там було прохолодно, то я накрив її своєю курткою. Ми спілкувалися чотири години. Юлія Володимирівна весь час лежала. Була із зачіскою, яка мені подобається більше, ніж коса навколо голови — коса на плечі. Вона усміхалася, намагалася жартувати", - додав нардеп.

Сас розповів, про що говорив із Юлією Тимошенко.

"Насамперед обговорювали справу, в якій я є її захисником і яка налічує 193 томи (нецільове використання грошей на закупівлю "швидких"- ред. ). Зараз вона знаходиться на стадії ознайомлення. Торкалися теми Наталії Королевської. Сподіваюся, найближчим часом буде заява чи лист із баченням Тимошенко цієї ситуації. Бо те, як останнім часом веде себе Наталія Юріївна, не вкладається ні в які рамки. На ток-шоу вона експлуатує тему любові до Тимошенко, аби стартувати на виборчу кампанію із рейтингом не нуль, а трохи вище.

За словами Саса, ще торкалися теми об'єднання всіх опозиційних сил

"Я спочатку це не зовсім сприйняв, бо пам'ятаю негативний досвід блоку "Наша Україна — Народна самооборона". Але після розмови проаналізував ситуацію і зрозумів, що зараз треба об'єднуватися всім. Іншого варіанту немає. Яценюк сам може забезпечити на цьому етапі реалізацію влади в Україні, функціонування держави? Не готовий, бо знаю його команду. Без лідера Тимошенко "Батьківщина" на це здатна? Теж ні. Так само Гриценко й керівники інших партій. Якщо хочеш щось зробити для України, то об'єднуйся. Візьми якийсь невеличкий напрямок та веди його.

Повністю інтерв'ю читайте тут

 

Зараз ви читаєте новину «"Я не здивуюся, якщо скажуть, що вона підпалила Рейхстаг" - депутат про Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути