Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 08:54

Як просувається організація зустрічі Байдена і Зеленського

Як просувається організація зустрічі Байдена і Зеленського
Українське посольство у Вашингтоні і американське в Києві опрацьовують можливість зустрічі президентів Володимира Зеленського і Джо Байдена. Фото: Reuters

Українське посольство у Вашингтоні і американське в Києві опрацьовують можливість зустрічі президентів Володимира Зеленського і Джо Байдена.

Робота йде відразу над двома візитами. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова.

"Звісно, працюємо – і ми, і наші колеги з американського посольства в Україні – над тим, щоб відбулася зустріч і візити як президента Зеленського в Сполучені Штати. Так і, сподіваюся, сьомий візит Джо Байдена в Україну", – розповіла Маркарова, передає "Укрінформ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОП повідомили нові деталі розмови Зеленського з Байденом

Також вона підкреслила, що Україна готова до всіх форматів двосторонньої зустрічі – не тільки в Україні або США, але і в інших країнах, якщо така можливість з'явиться раніше.

Зараз відносини між країнами розвиваються дуже інтенсивно. Відчувається підтримка від американських колег на всіх рівнях, додала Маркарова.

Скоро відбудеться зустріч президентів України і США Володимира Зеленського і Джо Байдена, заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак. Дати зустрічі президентів немає, але по обидва боки є "зацікавленість на високому рівні".

Зараз ви читаєте новину «Як просувається організація зустрічі Байдена і Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути