четвер, 19 травня 2011 20:44

Ахмадінеджад вважає, що Захід вкрав дощ у його країні

Ахмадінеджад вважає, що Захід вкрав дощ у його країні

Президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад звинуватив країни Заходу в планах штучно викликати посуху в Ірані, повідомляє Agence France-Presse.

З посиланням на "достовірні кліматичні дані" президент Ірану сказав, що європейські країни використовують спеціальне обладнання, щоб хмари проливалися дощем над їхньою територією і не доходили до Ірану.

При цьому Ахмадінеджад заявив, що читав статтю якогось європейського політика, в якій передбачалася посуха в кількох країнах, включаючи Туреччину та Іран. Президент Ірану підкреслив, що в цей список увійшли країни, культура яких, з його точки зору, лякає Захід.

Заяви президента Ірану стали частиною його промови, присвяченої проблемам забезпечення Ірану водою, і прозвучала на відкритті дамби.

Ахмадінеджад регулярно виступає з різними звинуваченнями і висловлюваннями на адресу країн Заходу. Так, він вважає, західні країни провокують конфлікти на Близькому Сході, намагаються розвалити Іран і зазіхають на суверенітет інших держав.

Зараз ви читаєте новину «Ахмадінеджад вважає, що Захід вкрав дощ у його країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути