Ексклюзиви
середа, 04 серпня 2010 12:28

Ахмадінеджад вижив після замаху в Лівані (оновлено)

Ахмадінеджад вижив після замаху в Лівані (оновлено)

У середу було скоєно замах на життя президента Ірану Махмуда Ахмадінежада. Він залишився живий, повідомило агентство Рейтер з посиланням на ліванське телебачення.

Джерело в адміністрації іранського лідера підтвердило агентству факт замаху.

За даними телеканалу "Аль-Арабія", невідомий кинув бомбу в президентський кортеж. Кілька людей отримали поранення. Нападник затриманий.

Повідомляють, що інцидент стався в місті Хамадан. За попередніми даними, в результаті вибуху був пошкоджений мікроавтобус, що перевозив журналістів, які супроводжують Ахмадінеджада.

Джерело в адміністрації президента Ірану спростувало повідомлення про замах на Махмуда Ахмадінеджада, котрий нібито стався в місті Хамадан. Про це повідомляє іранський телеканал Press TV.

Нагадаємо, у березні 2009 року в місті Урмія невідомий кинув черевиком у Ахмадінеджада, коли той їхав у відкритому автомобілі на зустріч з виборцями.

Іранська опозиція також стверджувала, що в 2005 році в провінції Систан-Белуджистан сепаратисти атакували кортеж президента, в результаті чого загинув охоронець Ахмадінеджада.

РІА Новости

Зараз ви читаєте новину «Ахмадінеджад вижив після замаху в Лівані (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути