середа, 05 травня 2010 20:09

Ахмадінеджад розповів, де ховається Усама бен Ладен

Ахмадінеджад розповів, де ховається Усама бен Ладен

Президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад спростував інформацію про те, що глава терористичного угрупування Аль-Каїда Усама бен Ладен перебуває в Тегерані, і запропонував шукати терориста N1 у США.

На думку Ахмадінеджада, бен Ладен перебуває у Вашингтоні. Доказів своїх слів іранський лідер не надав, уточнивши, що він про це "чув".

"Він перебуває там, тому що раніше він був партнером містера Буша", - розповів Ахмадінеджада. За його словами, бен Ладен і Джордж Буш-молодший були навіть більше, ніж просто партнерами: вони були "колегами по нафтовому бізнесу". При цьому іранський президент підкреслив, Тегеран з главою Аль-Каїди ніколи не співпрацював.

Нагадаємо, востаннє бен Ладен дав про себе знати в березні цього року, коли його повідомлення передали в ефірі телеканалу Al-Jazeera. У ньому терорист N1 пообіцяв вбивати всіх громадян США, які потраплять у полон до його бойовиків, якщо у Вашингтоні буде прийнято рішення про страту одного з лідерів організації Халеда Шейха Мухаммеда та інших його спільників.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Ахмадінеджад розповів, де ховається Усама бен Ладен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути