вівторок, 28 вересня 2010 09:46

Адвокату екс-майора Мельниченка спалили машину

Адвокату екс-майора Мельниченка спалили машину

У суботу в столиці близько години дня біля одного з житлових будинків по вулиці Героїв Дніпра загорівся автомобіль УАЗ "Патріот", що належить відомому адвокату Павлу Сичову, офіційному захиснику екс-майора Миколи Мельниченка. Про це повідомив сам Сичов.

Він уточнив, що машина спалахнула внаслідок умисного підпалу, і перехожі бачили невідомого чоловіка, який швидко покидав місце події.

"Від вогню постраждав моторний відсік, на місце події приїхав наряд міліції, співробітники оглянули пошкодження і поїхали", - каже Сичов.

Адвокат не повідомив чи підозрює кого-небудь, але сказав, що погрози на його адресу надходили і раніше.

Микола Мельниченко не виключає, що таким чином - через адвоката - недруги попереджають його, щоб не дуже багато говорив. "Я погодився виступити в суді у справі Пукача як свідок, - говорить колишній охоронець екс-президента Кучми, - і для декого цей виступ дуже небажаний. Тому зараз можуть залякувати і мого адвоката, і мене".

Прес-офіцер Оболонської райміліції Вікторія Білозерцева підтвердила, що такий факт дійсно мав місце.

"Зараз пожежники проводять експертизу, за її результатами вирішимо, чи будемо порушувати кримінальну справу", - сказала вона.

Прес-офіцер також підтвердила, що очевидці помітили підозрілу людину, яка залишала місце подій. Цікаво, що Мельниченка і Сичова охороняють співробітники "Альфи" СБУ, пише Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Адвокату екс-майора Мельниченка спалили машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути