вівторок, 27 вересня 2011 17:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Адвокати Тимошенко поки не знають, скільки триватиме судовий процес

Адвокати Тимошенко поки не знають, скільки триватиме судовий процес

У Печерському суді після технічної перерви, оголошеної у зв'язку з тим, що у будівлі зникло світло, судове засідання продовжується.

Прокурор Лідія Фролова продовжує зачитувати обвинувальний вирок.

Під час перерви у суді виступив адвокат Юрій Сухов.

"Зараз прокурор почав зачитувати свої промови. Ще на початку виступу він сказав, що вважає вину Тимошенко доведеною, але хронології і аналізу показів свідків та доказів у справі вони не навели, тому ми поки не знаємо, як вони будуть обгрунтовувати звинувачення. Ми поки що не бачимо обвинувачення пов'язаного логічним зв'язком", - наголосив він.

"Прокурор обвинувачення говорить про загальні питання, але щодо питання, чи мала прем'єр-міністр підписувати директиви, чи ні - жодного слова прокурор не сказав. По-друге, була певна алогічність подій: головуючий поставив на обговорення питання про повернення на стадію судового слідства. Якщо суд знаходиться у стадії дебатів, то таке клопотання суддя не міг ставити на обговорення. Поставити його на обговорення можна тільки після повернення на стадію судового слідства", - додав адвокат.

Сухов не знає, скільки триватиме розгляд судового процесу.

"Думаю, що сьогодні виступить тільки прокурор. Мій виступ розрахований на години 4. Скільки триватиме виступ Тимошенко важко спрогнозувати. Мій вже написано, але Юлія Володимирівна не просто зачитує виступ, але й коментує. Скільки це буде часу — не знаю", - підкреслив захисник.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Тимошенко поки не знають, скільки триватиме судовий процес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути