середа, 14 вересня 2011 14:20

Спецтема: Луценко за ґратами

Адвокати Луценка хочуть, щоб його не тільки обстежили, а й лікували на свободі

Адвокати Луценка хочуть, щоб його не тільки обстежили, а й лікували на свободі

Адвокати екс-голови МВС Юрія Луценка будуть знову просити суд звільнити екс-міністра з-під варти і домагатися не тільки його обстеження, а й лікування.

"В Інтернеті вже з'явилися повідомлення, що суддя Сергій Вовк дозволив обстеження в умовах стаціонару. Ми можемо вважати, що його відправлять на додаткове обстеження. Але ми домагаємося його лікування. 19 вересня на судовому засіданні ми знову поставимо питання про зміну Луценку запобіжного заходу", - повідомив у середу на засіданні "круглого столу "Правосуддя по-українськи" адвокат екс-міністра Ігор Фомін.

Як повідомлялося раніше, Печерський районний суд Києва 13 вересня дозвіл на дообстеження стану здоров'я екс-голови МВС України Луценка за межами слідчого ізолятора. Про це повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

"Проведення зазначеного дообстеження планується здійснити найближчим часом на базі одного зі спеціалізованих медичних закладів охорони здоров'я м. Києва у складі комісії Міністерства охорони здоров'я", - зазначено в повідомленні.

Зазначимо, що стан здоров'я Луценка останнім часом значно погіршився. Нещодавно також йому поставили діагноз - цироз печінки.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Луценка хочуть, щоб його не тільки обстежили, а й лікували на свободі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути