середа, 14 вересня 2011 10:33

Наливайченко попросив в Європи медиків для обстеження Луценка

Наливайченко попросив в Європи медиків для обстеження Луценка

Голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко закликав голову Європейської народної партії Вілфреда Мартенса сприяти у направленні міжнародної групи медичних експертів для невідкладного обстеження стану здоров'я Юрія Луценка та інших політв'язнів в Україні і їхнього негайного звільнення.

Як повідомила прес-служба "Нашої України", про це, зокрема, йшлося під час зустрічі, яка відбулася в офісі партії за участі керівника київського представництва німецького Фонду Конрада Аденауера Ніко Ланге та "нашоукраїнців" Сергія Бондарчука, Данила Лубківського, Володимира Огризка.

"Від імені Комітету опору диктатурі звертаюся до Європейської народної партії сприяти в тому, щоб Європейська комісія спільно з організацією Червоного хреста і європейською філією організації "Лікарі без кордонів" сформували незалежну групу медичних експертів для невідкладного обстеження стану здоров'я Юрія Луценка та інших політв'язнів і їхнього негайного звільнення", - сказав Наливайченко.

Говорячи про виклики, які стоять зараз перед опозицією, він підкреслив, що ключовим, стратегічним завданням опозиції є захист вільного волевиявлення людей на парламентських виборах наступного року.

Наливайченко зауважив, що "Наша Україна" має конкретні пропозиції для всієї опозиції: спільно виступити проти владного законопроекту про вибори за змішаною системою, підтримати зареєстрований в парламенті "Проект Виборчого кодексу" № 4234-1, який передбачає вибори депутатів парламенту за відкритими регіональними виборчими списками, та скоординувати дії на рівні виборчих комісій для спостереження за виборчим процесом і протидії фальсифікаціям.

"Нашоукраїнець" також порушив питання важливості збереження євроінтеграційного курсу України.

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко попросив в Європи медиків для обстеження Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути