вівторок, 17 вересня 2013 13:30

Адвокат Мельника каже, що колишній ректор планує приїхати в Україну

Адвокат Мельника каже, що колишній ректор планує приїхати в Україну
Фото: unn.com.ua

Адвокат колишнього ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника Руслан Місюна переконаний, що його підзахисний планує приїхати в Україну.

Таку думку він висловив у коментарі УНН.

"На мою думку, він (Мельник – ред.) планує (приїхати в Україну – ред.)", - сказав адвокат Місюна. При цьому захисник не зміг сказати, коли саме може відбутися приїзд Петра Мельника в Україну.

Крім того, адвокат відмовився коментувати інформацію у ЗМІ про те, що нібито його підзахисний може попросити у США надати йому статус біженця. "Я не можу коментувати чиїсь фантазії", - уточнив він.

Нагадаємо, народний депутат Геннадій Москаль повідомив, що у відповідь на його депутатське звернення в Генпрокуратуру надійшла відповідь, в якій ідеться, що оголошений у розшук Мельник перебуває в м.Сан-Маркос у Каліфорнії (США).

Як відомо, 9 серпня Мельник зник з-під домашнього арешту. Наразі його оголошено у всеукраїнський, міждержавний розшук, а також розшук по лінії Інтерполу. 27 липня співробітники ГУБОЗ за вимагання неправомірної вигоди затримали ректора Національного університету державної податкової служби (ДПС) Петра Мельника.

 

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Мельника каже, що колишній ректор планує приїхати в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути