середа, 23 жовтня 2013 23:14

Адвокат Маркова запевняє, що лідер "Родіни" привидівся побитим людям

Адвокат Маркова запевняє, що лідер "Родіни" привидівся побитим людям

Адвокат заарештованого екс-народного депутата і лідера партії "Родіна" Ігоря Маркова Олександр Казарновський запевнив, що на відео-ролику, який засвідчив побиття учасників мітингу проти встановлення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі, його підзахисного немає.

Про це Казарновський сказав в ефірі 5 каналу.

Адвокат, зокрема, зазначив, що справа проти Маркова незаконна.

"Те, що робиться зараз - абсолютно незаконно. Справа була порушена в 2007 році за фактом. У 2009 році ті особи, які вважають себе потерпілими у справі, раптом в один день написали заяви про те, що вони в інтернеті побачили ролик, і в цьому ролику вони впізнали Маркова", - підкреслив юрист.

Разом з тим, він запевнив, що Маркова там не було.

"Є висновок експертизи. Згідно із нею, серед людей, які зафіксовані на цій зйомці, Маркова немає", - заявив Казарновський.

Нагадаємо, 22 жовтня Марков був затриманий в Одесі після вручення повідомлення про підозру у вчиненні хуліганських дій в 2007 році. Йдеться про подію, коли біля Одеської обласної адміністрації проходив пікет проти встановлення в місті пам'ятника Катерині ІІ. Маркова підозрюють в організації побиття учасників цієї акції.

Сьогодні Печерський райсуд Києва ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу Маркову у вигляді утримання під вартою до 20 грудня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат Маркова запевняє, що лідер "Родіни" привидівся побитим людям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути