пʼятниця, 18 жовтня 2013 15:56

Марков висуватиме свою п'ятірку на вибори в "проблемних округах"

Марков висуватиме свою п'ятірку на вибори в "проблемних округах"
Ігор Марков. Фото: igormarkov.od.ua

Партія "Родіна", головою якої є екс-нардеп Ігор Марков, висуватиме своїх кандидатів на всіх "проблемних округах".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав голова партії Марков.

"Ми зараз це (вибори — ред.) обговорюємо. Через тиждень буде партійний з'їзд і звичайно ж будемо висувати. Я думаю будемо на всіх округах. Це будуть представники від "Родіни" - сказав він.

Щодо свого статусу Марков зазначив: "Мене ніхто мандату не позбавив. Є Конституція в країні. І ніхто не має права мене позбавити мандата. З моменту прийняття присяги, я діючий народний депутат. Оця "ахінея", яку влада влаштувала це все закінчиться дуже швидко. До кінця року, за моєю інформацією, має бути почато розгляд справ по Балозі і Домбровському. І мого округу автоматично теж".

Раніше Марков заявляв, що має намір створювати новий політичний проект на сході України, який відстоюватиме євразійський вектор розвитку. За словами політика, зараз проект в стані розробки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко попросив, щоб на виборах міліція була "поза політикою"

"В партії будуть усі хто розділяє погляди євразійського вибору країни", - сказав він.

Також Марков розповів, з яких причин його викликали на допит у міліцію.

"Зараз правоохоронні органи займаються розслідуванням справи пошкодження бюлетенів і з'ясовують хто ці бюлетені пошкодив. Вони намагаються відсторонити себе. Хоча очевидно, що саме ними (правоохоронцями - ред.) були пошкодженні бюлетені. Вони придумали абсурдну технологію. Запросили мене, почали питати, яка кількість членів партії, абсолютно ті питання, які не мають відношення до бюлетенів. Це тривало півгодини. Вони самі знають, що не праві, їм не зручно задавати питання, але в них замовлення таке", - сказав політик.

Нагадаємо, 17 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак на ранковому пленарному засіданні повідомив, що  Марков вийшов зі складу фракції Партії регіонів. 20 вересня Рибак офіційно оголосив рішення ВАСУ про припинення повноважень депутата Ігоря Маркова.

Зараз ви читаєте новину «Марков висуватиме свою п'ятірку на вибори в "проблемних округах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути