вівторок, 27 жовтня 2020 11:28

Адвокат бізнесмена, родина якого пов'язана з експрезидентом РФ - ЗМІ розповіли про "слугу", який виграє у Ляшка

Кандидат від "Слуги народу" Анатолій Гунько, який за даними ЦВК, виграє вибори у Верховну Раду по 208-му округу на Чернігівщині у лідера Радикальної партії Олега Ляшка, є адвокатом бізнесмена Віктора Поліщука - власника торгового центру "Гуллівер", магазинів "Ельдорадо" та збанкрутілого банку "Михайлівський". Про це повідомляють "Букви".

  Анатолій Гунько
Анатолій Гунько

Поліщук є другом сина колишнього президента України Віктора Януковича Олександра, а його дружина - родичка Світлани Медведєвої, дружини колишнього президента і прем'єра РФ, йдеться у публікації.

  Віктор Поліщук
Віктор Поліщук

2013 року, за кілька місяців до початку Майдану, Броварська міськрада передала оточенню Поліщука землі державного підприємства "Радіопередавальний центр". Землі, де були особисті ділянки 48 броварчан, отримала компанія Гунька "Інтер-профіт". За лічені місяці на виділених землях виросли одні з найвідоміших житлових комплексів Броварів "Лісовий" та "Зелений квартал".

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження про незаконне привласнення земель, повідомляли "Наші гроші". Гунько був підозрюваним у справі, його відправляли до СІЗО. 2019 року справа була закрита, а Гунько пішов балотуватись по 209-му округу Чернігівщини від "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" гуляв на весіллі пасинка Медведчука

Як повідомляють "Букви", дружина Гунька у минулій облраді Київщини була депутатом від Радикальної партії.

Після 81,40% опрацювання протоколів, Олександр Гунько має 33,59% голосів виборців, Олег Ляшко - 32,15%.

Раніше Ляшко заявляв, що не визнає результати парламентських виборів у своєму окрузі і звинуватив Гунька у підкупі виборців.

Довибори у 208-му округу в Чернігівській області відбуваються після загибелі нардепа Валерія Давиденка, якого 23 травня знайшли мертвим в офісі в центрі Києва. Він був із простреленою головою. Поліція розслідує кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Адвокат бізнесмена, родина якого пов'язана з експрезидентом РФ - ЗМІ розповіли про "слугу", який виграє у Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути