пʼятниця, 09 вересня 2011 17:27

Адміністративні послугу зможуть надавати і через Інтернет - Акімова

Адміністративні послугу зможуть надавати і через  Інтернет - Акімова

Перший заступник голови Адмінстрації президенат Ірина Акімова пообіцяла, що найближчим часом буде створено електронний портал, який надасть можливість подавати заявку і отримувати деякі адміністративні послуги в електронному вигляді.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це вона повідомила на брифінгу.

"На порталі буде представлено інформацію про те, яким чином надається послуга, які документи потрібні, скільки вона коштує і навіщо вона потрібна. Це має створити умови для боротьби з корупцією і тому, це є дуже важливим для президента", - наголосила Акімова.

Також вона повідомила, що президент поставив задачу провести експеримент з надання адміністративних послуг в містах Києві, Кіровограді та Луганську.

"Ці міста вже багато зробили у напрямку створення центрів надання адміністратвиних послуг. Експеримент має показати, чи правильно було обрано напрямок, які можуть бути покращення і як зробити цей процес ефективниим", - додала перший заступник голови Адмінітсрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Адміністративні послугу зможуть надавати і через Інтернет - Акімова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути