неділя, 18 березня 2012 16:38

Яценюку аби погудіти, а обґрунтовані законопроекти не вносить - "регіонал"

Яценюку аби погудіти, а обґрунтовані законопроекти не вносить - "регіонал"

Соціальний законопроект Арсенія Яценюка очікує доля законодавчої ініціативи про дітей війни, на виконання якого у бюджеті немає коштів.

Про це заявив народний депутата від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

"На жаль, це лише стандартний піар-хід пана Яценюка, який останні два роки, окрім піар-проектів, жодного толкового та зрозумілого законопроекту не вносив, з однієї причини, що всі його так звані соціальні ініціативи нічим не обґрунтовані, нічим не підкріплені і найголовніше джерела фінансування виявлені", - сказав Колесніченко.

За його словами, всі усвідомлюють, що це дешеві піар-ходи, навколо яких  у суспільстві  визріло розуміння після відомого 2006 року, коли був прийнятий закон про дітей війни, який був нічим не підкріплений, але дуже хотілося потрапити до парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк найбільше довіряє жінкам і хоче, щоб в керівництві партії їх було більше

"Сьогодні і країна страждає, і люди страждають, і бюджет страждає. Тому ці законопроекти ніхто ні в парламенті, ні в суспільстві вже не сприймає", - додав він.

"Вони навіть не розраховують, що ці проекти будуть голосуватись, і абсолютно їх не прораховують. Їм важливий тільки гудок потягу, який звучить довго-довго, але люди розуміють, що після гудка треба очікувати руху поїзду. А рух потягу – це робота президента, парламента і робота уряду, які щоденно працюють, а не гудуть в гудок, щоб комусь сподобатись", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк може співпрацювати з владою - eксперти

Нагадаємо, Яценюк зареєстрував у парламенті законопроект про збільшення зарплат та пенсій 17 млн українців. Законопроект, зокрема, пропонує встановити розміри мінімальних пенсій залежно від трудового внеску кожної людини.

Жінкам зі стажем менше 20 років і чоловікам зі стажем 25 років гарантується пенсія на рівні прожиткового мінімуму. За 20 або 25 років мінімальна пенсія має скласти 110% мінімуму за 30 або 35 років - 130%, за 40 або 45 років - 150%.

Зараз ви читаєте новину «Яценюку аби погудіти, а обґрунтовані законопроекти не вносить - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути