Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2012 13:21

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Яценюка до Тимошенко таки не пустять

Яценюка до Тимошенко таки не пустять
Арсеній Яценюк не зможе побачити екс-прем'єра. Фото: Reuters

Дозвіл лідеру "Фронту Змін" Арсенія Яценюка на побачення з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, швидше за все, надано не буде, повідомив начальник Качанівської виправної колонії Іван Первушкін.

"Швидше за все, побачення не буде надано", - сказав він журналістам в середу в Харкові.

За його словами, Яценюк отримав роз'яснення, що побачення з Тимошенко може відбутися тільки в кімнаті для короткострокових побачень в адміністративному корпусі колонії.

Аналогічну інформацію було повідомлено й екс-прем'єру. Однак Тимошенко, за словами начальника колонії, сказала, що не зможе самостійно дійти до кімнати для побачень. Первушкін зазначив, що немає можливості транспортування екс-прем'єра в цю кімнату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Партії регіонів вважають, що Тимошенко хоче "відмазатися" від суду

У той же час, начальник колонії не відповів на питання, чому Яценюку не дозволено зустрітися з Тимошенко в її камері, як це було з членами Європарламенту.

"Все проводилося за законом", - сказав Первушкін.

Він також повідомив, що поки не отримував наряд на етапування Тимошенко до суду, де планується попередній розгляд справи ЄЕСУ. Начальник колонії також зазначив, що поки не має висновком німецьких лікарів про можливість або неможливість лікування екс-прем'єра в ЦКБ № 5.

Як повідомлялося раніше, 6 квітня 2012 лідер партії "Фронт Змін" звернувся із заявою до генерального прокурора України, в якій просив забезпечити надання дозволу на побачення 17 квітня 2012 з Тимошенко. Однак у цьому проханні було відмовлено, адже станом на вечір 17 квітня Генеральна прокуратура так і не було надано офіційне дозволу на побачення.

Зараз ви читаєте новину «Яценюка до Тимошенко таки не пустять». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути