четвер, 24 лютого 2011 16:58

Яценюк вимагає від Януковича прогнати Азарова

Яценюк вимагає від Януковича прогнати Азарова

"Уряд змін" Арсенія Яценюка вимагає від президента України Віктора Януковича відправити у відставку Кабінет міністрів України.

Як повідомила прес-служба партії "Фронт змін", ця вимога міститься в резолюції "уряду змін", засідання якого відбулося 24 лютого.Яценюк, виступаючи на засіданні, заявив, що рік перебування при владі нинішньої команди президента Януковича запам'ятався українцям зростанням цін, збільшенням хабарів, закриттям лікарень та шкіл, посиленням податкового пресу.

"Влада веде боротьбу з власним народом та сприяє подальшому розколу країни. Держава захоплена президентом та його оточенням", - йдеться в резолюції "уряду змін".

"Країна провалюється в безодню економічного і політичного хаосу. Тому ми вимагаємо від президента України відповідно до статті 106 та 115 Конституції України відправити у відставку Кабінет міністрів України. Це його повноваження за новою Конституцією і це вимога часу. Президент Янукович має визнати свої кадрові помилки і те, що нинішній уряд не здатен проводити реформи", - наголосив Яценюк.

Нагадаємо, віце-спікер ВР Микола Томенко також зазначив, що у президента Віктора Януковича немає іншого виходу як змінити команду.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк вимагає від Януковича прогнати Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути