Ексклюзиви
середа, 22 травня 2013 12:12

Яценюк погрожує блокуванням Ради через побиття журналістів

Яценюк погрожує блокуванням Ради через побиття журналістів
Фото: zn.ua

Якщо завтра першим питанням не буде розглянуто питання створення слідчої комісії по побиттю журналістів 18 травня в Києві, та постанови виклику Генпрокурора до Ради, то парламент не буде працювати.

Про це в інтерв'ю журналістам лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

За його словами, такої домовленості дійшли три позиційні сили: "Ми завтра, в рамках створення слідчої комісії, додамо пункт про те, чому уряд потикає тим, хто б'є журналістів. Я буду звертатися до голови слідчої комісії, яким має стати Віталій Ярема, аби з цього питання на комісію викликали Миколу Азарова".

Говорячи про сьогоднішній президент в КМУ, він сказав: "Ми оцінювали дії Азарова через резолюцію недовіри КМУ, але після того президент так і не спромігся відправити прем'єра у відставку. Азаров — це частина вертикалі,яка побудована Януковичем. Чим він відрізняється від Клюєва? Тим, що Клюєв робить все "втіхаря", а Азаров — публічно".

Він впевнений, що мають відбутися дострокові вибори президента, та зміна всієї вертикалі влади: "Бо це не лікується пігулками, простими ліками, це лікується лише радикально".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк погрожує блокуванням Ради через побиття журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути