понеділок, 21 грудня 2009 08:43

Яценюк, Тягнибок і Гриценко відмовили Ющенку

Яценюк, Тягнибок і Гриценко відмовили Ющенку

Кандидати в президенти, що сповідують праву ідеологію, не збираються відмовлятися від участі у виборах на користь діючого президента і кандидата на пост глави держави Віктора Ющенка.

Про це пише "КоммерсантЪ-Украина".

Так, лідер УНП і кандидат у президенти Юрій Костенко допускає можливість об"єднання патріотичних сил навколо одного кандидата тільки "у форматі 2004 року", тобто у випадку, якщо прем"єр-міністр Юлія Тимошенко і Віктор Ющенко будуть в одному політичному таборі, а не в протилежних.

"На цих виборах у таку можливість віриться дуже слабо", - сказав Костенко.

"Я не сам себе висунув, це зробила Українська народна партія. Тому участь кандидата від УНП у виборчій кампанії продовжиться в колишньому форматі", - додав він.

Крім того, як відзначає видання, Ющенку не слід розраховувати на підтримку ряду інших кандидатів.

"Я розчарую дуже багатьох і чітко скажу - торгів не буде, зняття не буде, буде боротьба", - заявляв раніше в інтерв"ю Арсеній Яценюк.

У свою чергу Олег Тягнибок раніше в інтерв"ю стверджував, що "не піде на співпрацю з кимось після виборів" і не стане в найближчому майбутньому "членом чиєїсь політичної команди".

Найрізкіше на висловлювання Віктора Ющенка відреагував Анатолій Гриценко.

"Офіційних звернень до мене з боку президента або його штабу не було. І думаю, що їх і не буде. А якщо кандидат Ющенко Віктор Андрійович вирішив зняти свою кандидатуру, то хай оголосить про це зараз, а не чекає свого новорічного телезвернення до народу", - сказав Гриценко.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня Ющенко заявив про намір почати переговори про підтримку його кандидатури на президентських виборах з кількома конкуруючими кандидатами на пост глави держави.

Одночасно учасники Форуму українських націоналістів закликали кандидатів, що сповідують, на їх думку, праву ідеологію, - Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Юрія Костенка - відмовитися від участі у виборах на користь Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк, Тягнибок і Гриценко відмовили Ющенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути