вівторок, 26 березня 2013 15:15

Яценюк розповів, як влада повинна була боротись із негодою

Яценюк розповів, як влада повинна була боротись із негодою
Фото: gismeteo.ua

Лідер фракції "Батьківщина"Арсеній Яценюк знає, як треба було боротися із негодою в києві, бо власноруч розчищав сніг.

Про це він розповів на прес-конференції в Києві.

"Ми окремо навіть вивчили ситуацію по місту Києву, (і знаємо - ред.) як мала працювати Київська міська Рада. До нас потрапила інформація, що вони проводили нараду у суботу, хоча нараду у четвер треба було проводити. Виявляється, що негода, це звичайно неочікувана річ, ось тільки під таку негоду є регламент, відповідні регламенти, як повинна діяти міська рада", - сказав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Чесно" розповіли про 13 кроків для підвищення прозорості роботи парламенту

"Перше, вони повинні були повідомити киян, про те, що відбувається така негода, і буде така подія. Друге, заборонити в'їзд в місто Київ важкого транспорту, те, що називається — фури. Третє, вони повинні були, відповідно до регламенту, включити метро, і дати людям можливість добиратися на метро протягом всієї ночі. Четверте, вони повинні були подумати, як доїде "швидка" на виклик, і відповідно і реанімаційні бригади повинні були працювати через метро. П'яте, вони повинні були виставити всю техніку за кілька годин до снігопаду на відповідні точки, усюди є такі точки. І ця техніка повинна була за дві години до снігопаду розсипати сіль", - розповів Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк запевняє, що не ховає підписи за відставку Пшонки і Рибака

"Як розпочався снігопад, вони повинні були чистити місто Київ, і основне, вони не повинні були з 11 ночі перекривати рух для проїзду президента Януковича, тому що кортеж прослідував з 2:30 ночі, а з 11 години транспорт був зупинений ДАЇ, і тому люди, які стояли в пробках не могли нікуди доїхати, тому що чистили дорогу для царя", - підкреслив він.

Він наголосив, що власноруч розчищав сніг, коли він свою дитину до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк розповів, як влада повинна була боротись із негодою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути