Ексклюзиви
субота, 06 липня 2013 04:38

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

Яценюк попередив: після штурму Врадіївського РВВС можливе взяття столичного МВС

Яценюк попередив: після штурму Врадіївського РВВС можливе взяття столичного МВС
Арсеній Яценюк. Фото: dt.ua

Якщо міліція посміє переслідувати учасників штурму Врадіївського районного відділу внутрішніх справ, то тим самим погіршить ситуацію в країні і спровокує взяття будівлі Міністерства внутрішніх справ у Києві.

Про це в ефірі програми "Шустер Live" на телеканалі Інтер заявив голова парламентської фракції ВО "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Зокрема, політик уточнив, що люди у Врадіївці штурмували не держустанову, а будівлю, в якій заховались озброєні злочинці.

Водночас, Яценюк підкреслив, що тиск і переслідування врадіївських активістів викличуть масові заворушення в Україні і приведуть до штурму МВС у столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селяни розтрощили райвідділ міліції

"Якщо комусь на думку спаде притягнути когось із жителів Врадіївки до відповідальності за штурм РВВС, то штурм буде вже не у Врадіївці, а Міністерства внутрішніх справ у Києві", - попередив опозиціонер.

Як відомо, уночі 2 липня півтисячі жителів райцентру Врадіївка Миколаївської області  розтрощили відділок міліції. Розбили вікна, двері, ворота, закидали пляшками із запалювальною сумішшю. Обурилися, що міліціонери не затримали колегу — капітана Євгена Дрижака. Той із лейтенантом Дмитром Поліщуком і таксистом Сергієм Рабіненком уночі 27 червня побили і зґвалтували продавщицю 29-річну Ірину Крашкову.

Нагадаємо, ЗМІ вже повідомляли, що інформація про те, що правоохоронці розпочали репресії проти тих людей, які брали участь у штурмі відділку міліції у смт. Врадіївка, підтверджується.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк попередив: після штурму Врадіївського РВВС можливе взяття столичного МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути