субота, 13 червня 2009 17:45

Яценюк підготував кактуси для політиків, "які багато собі дозволяють"

Яценюк підготував кактуси для політиків, "які багато собі дозволяють"
Лідер ініціативи "Фронт змін" Арсеній Яценюк вважає, що збільшення кількості населення України до 50 млн людей є одним з найважливіших завдань державної політики.

Як повідомляє прес-служба "Фронту змін", Яценюк в суботу взяв участь в святкуванні 226-ої річниці міста Севастополь.

Під час святкування Дня міста він відвідав, зокрема, парад сімейних пар, в якому взяли участь як молодята, які одружилися цього дня, так і 50 років тому. Вітаючи молодят, Яценюк пожартував: "Тримайтесь, дорогі чоловіки, і тримайте їх, аби не втекли, дорогі жінки".

При цьому лідер "Фронту змін" відзначив необхідність коректування соціальної політики, що проводиться в країні. "Молодята це добре, але їм дуже важливо уявляти, яке майбутнє на них чекає. Адже, для них зараз дуже важливими будуть три питання - як вони дітей годуватимуть, скільки працюватимуть, і скільки зароблятимуть. І на ці три питання треба відповісти вже найближчим часом", - підкреслив Яценюк.

В зв"язку з цим народний депутат додав, що, якщо ці проблеми не вирішити в найближчій перспективі, в Україні так і не підвищиться народжуваність. Він відзначив, що збільшення кількості населення країни до 50 млн осіб є одним з найважливіших завдань державної політики.

Яценюк кожній парі молодят подарував їхній перший сімейний альбом і пообіцяв, як тільки у них народиться по другій дитині - відразу приїде з цінними подарунками.

Лідер "Фронту змін" також пояснив журналістам, чому він прибув до Севастополя на святкування Дня міста: "Я був міністром Автономної республіки Крим, і ми з дружиною і дітьми кожні вихідні приїжджали до Севастополя. Коли мене запросили на День міста, я просто не міг не приїхати, поспілкуватися з городянами".

"Перше, що ми зробили, і це найголовніше, - відкрили дитячий парк "Лукомор"я". Ми цьому парку подарували весь комплекс звуко- і світоапаратури, щоб в цьому парку діти не тільки розважались, але щоб в ньому виступали дитячі трупи і театри", - відзначив Яценюк.

Також під час гулянь на святкуванні 226-ої річниці Севастополя Яценюк придбав два кактуси з великими колючками. Повідомив, що купив їх "в подарунок двом українським політикам, які багато собі дозволяють", не ставши при цьому називати їхні прізвища.

За даними Держкомстату, за станом на 1 квітня населення України складало 46,08 млн людей, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк підготував кактуси для політиків, "які багато собі дозволяють"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути