понеділок, 10 червня 2013 16:59

Яценюк: Лідери опозиційних фракцій ще подумають про формат зустрічі з Януковичем

Яценюк: Лідери опозиційних фракцій ще подумають про формат зустрічі з Януковичем
Фото: zn.ua

Голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк зазначає, що рішення про формат зустрічі із президентом Віктором Януковичем буде прийматися лідерами трьох опозиційних фракцій.

На цій зустрічі, вважає голова фракції "Батьківщина", мають бути порушені три питання, передає прес-служба партії.

"Перше – виконання критеріїв, необхідних для підписання Угоди з ЄС: звільнення Юлії Тимошенко, прийняття рішень щодо одночасного призначення виборів у п'яти проблемних округах та місті Києві разом із іншими достроковими виборами на 27 жовтня, діяльності ЦВК і негайне внесення урядом України до парламенту нового закону про прокуратуру", - йдеться в повідомленні.

"Загрозливі макроекономічні показники та критичний стан державних фінансів, а також жахлива корупція повинні стати другим пунктом розмови з президентом Януковичем", - підкреслив нардеп.

Третє питання, за його словами, - "Янукович має припинити тиск на опозицію через правоохоронну систему та "скуповування" народних депутатів".

"Ми готові змінити свій графік на поточний тиждень, окрім запланованої зустрічі із виборцями в рамках акції "Вставай, Україно" в Миколаєві, яка відбудеться о 17.00 в четвер, 13 червня", - наголосив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк: Лідери опозиційних фракцій ще подумають про формат зустрічі з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути