середа, 07 жовтня 2009 14:09

Яценюк каже, що не має олігархів і збирає кожну копійку

Яценюк каже, що не має олігархів і збирає кожну копійку

Передвиборна кампанія 2010 року – це боротьба минулого з майбутнім, заявляє колишній спікер, депутат від НУ-НС і кандидат у президенти України Арсеній Яценюк.

"Тимошенко і Янукович об"єдналися проти мене і будуть робити все для того, щоб не з"явився третій", - сказав він у вівторок, 6 жовтня, на віче в Луцьку.

Яценюк вважає, що ця боротьба почалася зі спроб конституційних змін.

"Були запропоновані конституційні зміни, які передбачали вибори президента у парламенті та продовження терміну повноважень Верховної Ради на два роки; які передбачали поділ країни на дві частини: одна - для БЮТу, друга - для Партії регіонів. Я тоді порадив і їй, і йому: "Запишіть у Конституцію ще свої прізвища. Президент – прізвище, ім"я, по-батькові. Прем"єр – прізвище, ім"я, по-батькові. І введіть "демократичну" норму, що влада в Україні передається у спадок - вашим дітям і вашим онукам", - розповів екс-спікер.

"У них система, в них люди, в них мільярди. Я кожну копійку сьогодні збираю, тому що у мене немає олігархів, немає заводів, немає газу, немає нафти. Для мене кожна копійка на вагу золота. А в "неї" – бюджет: бери, скільки хочеш. У "нього" був бюджет – і та сама історія", - зазначив Яценюк.

Він підкреслив, що нинішня виборча боротьба буде дуже жорстка і брудна.

"Зараз багатосерійний фільм виборів тільки розпочнеться. Буде написано багато дуже цікавої інформації, зокрема й про мене, тому що на це витрачаються сотні мільйонів", - вважає нардеп.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Яценюк каже, що не має олігархів і збирає кожну копійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути