Ексклюзиви
середа, 23 жовтня 2019 08:23

"Я вам не дам отпетлять!" - Дубінський звернувся до "Слуг народу"

"Я вам не дам отпетлять!" - Дубінський звернувся до "Слуг народу"
Депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олександр Дубинський пройде детектор брехні в прямому ефірі. Фото - 5 канал

Депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський анонсував прямий ефір, в ході якого він пройде тест на детекторі брехні. Його проведе поліграфолог Віталій Опанасенко 23 жовтня.

Так Дубінський відреагував на заяву керівництва фракції президенської партії, що всім членам фінансового комітету парламенту потрібно пройти детектор брехні.

"Якщо ви вже сказали, що потрібно проходити детектор брехні, так давайте проходити. А чи не п*зданули і в кущі, тому що зас*али", – сказав Дубінський на своєму каналі в YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Слузі народу" назріває великий "розбір польотів"

Він офіційно звернувся до "Слугу народу" з вимогою йти до кінця, якщо вже в партії звинуватили когось в одержанні неправомірної вигоди. Розкритикував ідею взаємного вирішення проблеми всередині партії.

"Я вам не дам отпетлять! Якщо ви маєте нахабство когось в чомусь звинувачувати, йдіть до кінця. Просто навчу за базар відповідати", – заявив Дубінський.

Керівництво Офісу президента та партії "Слуга народу" вимагають, щоб депутати СН, які є членами фінансового комітету,та авторами кількох законопроектів, пройшли детектор брехні.

Зараз ви читаєте новину «"Я вам не дам отпетлять!" - Дубінський звернувся до "Слуг народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути