вівторок, 22 жовтня 2019 17:10

У "Слузі народу" назріває великий "розбір польотів"

У "Слузі народу" назріває великий "розбір польотів"
"Слуги народу" займаються схематозом, заявив екс-нардеп Сергій Лещенко.

Керівництво партії "Слуга народу" перед можливою перевіркою нардепів на детекторі брехні вирішило провести зустріч із членами фінансового комітету, щоб заслухати їхні пояснення.

Про це сказала заступник голови фракції СН Євгенія Кравчук у коментарі "Українській правді"

"Першочергово проведуть зустріч із депутатами-членами комітету від "Слуги народу", щоб кожен міг представити свою позицію.

Остаточне рішення щодо використання поліграфу приймуть після закінчення консультацій із психологами-криміналістами щодо можливості коректного використання такого обладнання у цій ситуації", - сказала парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЄС назвали Богдана небезпечним і попередили про диктатуру Зеленського

Водночас екс-нардеп Сергій Лещенко заявив, що у "Слузі народу" назріває великий розбір польотів через підозру, що 11 нардепів (або, принаймні, частина з них), які на фінансовому комітеті відмовились підтримати законопроект №2047-д щодо відміни корупційних схем (так званих майданчиків нардепа Антона Яценка), могли отримати за це хабарі по $30 тис.

За даними Лещенка, йдеться про нардепів: Ірину Аллахвердієву, Ольгу Василевську-Смаглюк, Дарину Володіну, Юлію Діденко, Олександра Дубінського, Вікторію Кінзбурську, Олексія Ковальова, Ганну Колісник, Олексія Леонова, Анастасію Ляшенко та Євгена Петруняка.

Голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев раніше у Facebook, повідомив, що голосування на комітеті за законопроект 2047-д провалили, бо "слуги народу" дали лише 5 голосів.

Він назвав таке рішення "помилкою, яку важко пояснити", і відзначив, що фракція "проходить випробування, які не кожному депутату під силу".

Раніше повідомлялося, що керівництво Офісу президента та партії "Слуга народу" вимагають, щоб депутати СН пройшли перевірку на детекторі брехні.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" назріває великий "розбір польотів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути