субота, 11 серпня 2012 16:02

"90% мажоритарників — пропрезидентські люди", — нардеп

"90% мажоритарників — пропрезидентські люди", — нардеп
Фото: gazeta.ua

Баланс влада-опозиція після парламентських виборів не зміниться.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав нардеп від блоку "Наша Україна — Народна самооборона" Кирило Куликов.

"На жаль, досвід показує, що 90% мажоритарників — пропрезидентські люди. Важко бути одному. У влади є дуже великі впливи на одинаків. Я ходив по цьому парламенту один, і всі мене звинувачували, що я — "тушка". Віктор Балога запропонував співпрацювати з "Єдиним центром", коли очолював Секретаріат президента. Але тоді ще існувала "Народна самооборона". Я відмовився. А в результаті більшість "Самооборони" побігли до "регіоналів". Балога тоді вже не займав ніяких посад, і я пішов до нього з трьома умовами мого вступу в "Єдиний центр". Перше: політик його рівня не може погоджуватися на посаду міністра з надзвичайних ситуацій. Він відповів: "Ти що, брате, звичайно ж, не піду!". Друге: запропонував підтримати мої підходи щодо референдуму в Києві. Третє: я сказав, що стану спікером від групи "Єдиний центр". Балога підтримав. Після цього мене перестали пускати на ефіри. А київське відділення партії в перший же день висловило мені недовіру. Балога з точки зору політичної — диво. Такого хитрого я ще не бачив", - зауважив він.

За словами Куликова, з депутатами-мажоритарниками ніколи не буде сумно.

"Хоча баланси у владі до виборів ще зміняться. Там дуже багато груп впливу і між ними йде протистояння. Я не розумію Януковича. Навіщо йому всі ці "Межигір'я", вертольоти, унітази, 15 охоронців? У нього ж звірина чуйка. Він таке пройшов, що мало хто проходив — двічі сидів, вийшов, пробився у владу, програв президентські вибори, але потім виграв. Раніше Янукович діяв, як Кучма — балансував. Тепер такого немає. Як його загнали в цей глухий кут із Тимошенко? Що тобі зробив Юра Луценко? Випусти й говори всім: "У мене правосуддя. Суд прийняв рішення". І воюй далі. А тут раз — і все впало", - додав він.

Повністю інтерв'ю читайте ТУТ

Зараз ви читаєте новину «"90% мажоритарників — пропрезидентські люди", — нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути