четвер, 25 липня 2013 15:23

90% членів Львівського обласного "Фронту змін" вступить у "Батьківщину" — Степан Кубів

90% членів Львівського обласного "Фронту змін" вступить у "Батьківщину" — Степан Кубів
Фото: podrobnosti.ua

Народний депутат партії ВО "Батьківщина", голова обласної організації партії "Фронт змін" Степан Кубів запевнив, що на Львівщині абсолютно погоджена процедура відбору людей щодо формування і оновлення партії "Батьківщина" за рахунок членів партії "Фронту змін".

Про це він повідомив у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

За його словами усього у "Батьківщину" із "Фронту змін" подано заяв близько 400, прийнято наразі біля 100. Із 1600 членів партії "Фронт змін" це приблизно становить 25 %.

По депутатському корпусу це дещо більший відсоток — 40. По депутатах Верховної ради є 100 % переходу з "Фронту змін" до "Батьківщини". Турчинов і Яценюк ще перед з'їздом вручали партійні квитки мені, Ігорю Васюнику, Степану Хмілю та Василю Пазиняку, - зазначив Степан Кубів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фронт Змін" існує тільки на папері, тому її члени в "Батьківщину" не вступають - нардеп

"Минуло тижня була проведена зустріч з Романом Іликом. Ми проговорили певні блоки, до того ще були зроблені практичні кроки на рівні Львівської обласної ради. Від фракції "Фронту змін", де входило 18 депутатів і одного депутата від "Батьківщини" Івана Стецьковича відповідно створено фракцію ВО "Батьківщина" та проголошено на сесії. Головою фракції обрано Миколу Кадикала. Подібна процедура була проведена у міській раді, де головою фракції "Батьківщина" обраний Ростислав Будинський. Проведена робота з осередками щодо формування єдиної фракції. Коли проходило бюро міської організації, окрім семи депутатів від "Фронту змін" прийнято ще 46 чоловік у члени "Батьківщини". Відповідна процедура організаційно і технологічно проведена по всій області і на сьогодні в райони міста подано 86 заяв, крім тих, що поступило" — розповів Кубів.

Щодо термінів переходу членів організації партії "Фронту змін" у партію"Батьківщина" Степан Кубів наголосив, що усе відбуватиметься планово.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Батьківщині" поставили Януковича перед вибором: Путін або Європа

"Тяжко щось пришвидшити, бо зараз літній період — люди з дітьми на відпочинках. Цей проект зрушився з місця особливо після останньої політради, він є злагоджений. Ми все робимо спокійно, люди повинні свідомими вступати у фракцію. Жодного депутата, жодного члена партії від "Фронту змін" ми не формалізуємо і насильно не агітуємо. Було проведено три наради, дві з них провів особисто. До оцінки кількості дуже скептично відношуся", - сказав нардеп.

"Саме головне, що людина, яка пише заяву на перехід з "Фронту змін" у "Батьківщину" повинна бути політично відповідальною і розуміти, що це новий етап розвитку об'єднаних політичних опозиційних сил, які абсолютно чітко ставлять завдання на хоча би найближчих 5 років. У Львові ми ставимо акцент на місцевих виборах. Якщо говорити про прогнози, то як в будь-якій діючій організації щороку проходить оновлення. Старі люди ідуть, нові приходять. Ми не виключення - беремо молодих якісних людей, досвідчених. Той прогнозувати вступ у "Батьківщину" від нашої області можна на 90%, решту 10% не пройде — це природа відновлення іншими членами партії" - зазначив Кубів.

Зараз ви читаєте новину «90% членів Львівського обласного "Фронту змін" вступить у "Батьківщину" — Степан Кубів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути