неділя, 01 травня 2022 11:14

Спецтема: Війна Росії проти України

"9 травня Путін може оголосити про визнання ОРДЛО частиною РФ" – Денисенко

"9 травня Путін може оголосити про визнання ОРДЛО частиною РФ" – Денисенко
9 травня – чи не головна культова дата в історії сучасної Росії, де активно розвивали та підтримували культ "побєдобєсія". Фото: investigator.org.ua

9 травня президент РФ Володимир Путін може оголосити про визнання ОРДЛО частиною Росії.

В цей день він планує "похвалитися" хоч чимось щодо війни проти України. Про це в прямому ефірі телеканалу "Рада" повідомив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

Але на полі бою таких перемог немає. Хоча окупанти стараються з усіх сил. Українські війська відзначають, що загарбники посилили обстріли на всій лінії зіткнення. Але не можуть ніде просунуться вперед.

Відтак акцент "перемоги" в окупантів буде зміщений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це буде похорон режиму Путіна" – політолог про оголошення мобілізації в РФ

"Вони розповідатимуть про перехід в "рубльову зону" на Херсонщині та частині Запоріжжя, яка захоплена. І показуватимуть, як вони "повертають до мирного життя" міста.

Можливо буде зроблена заява про те, що так звані ДНР та ЛНР будуть прийняті до РФ. Я думаю, що десь в цьому напрямку вони рухатимуться", - вважає Денисенко.

21 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін підписав укази про визнання "незалежності" ДНР та ЛНР. 22 лютого Рада Федерації РФ остаточно ратифікувала договори про визнання псевдореспублік.

27 березня ватажок квазіреспубліки ЛНР Леонід Пасічник заявив, що вже найближчим часом відбудеться референдум про входження ЛНР до складу Росії.

Зараз ви читаєте новину «"9 травня Путін може оголосити про визнання ОРДЛО частиною РФ" – Денисенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути