вівторок, 01 березня 2011 13:38

55% українців не довіряють Януковичу - опитування

55% українців не довіряють Януковичу - опитування

Більшість українців не довіряють Президентові України Віктору Януковичу. Українці також вважають, що країна рухається в неправильному напрямку. Про це свідчить соціологічне опитування, проведене "GfK Ukraine".

Так, за даними дослідження, 55% респондентів не довіряють главі держави. При цьому 54% опитаних українців переконані, що країна рухається по неправильному шляху.

Тільки на думку 15% опитаних, справи в Україні в цілому йдуть у правильному напрямку. 31% не змогли визначити свою думку з цього питання.

"У всіх регіонах переважає частка громадян, які вважають сьогоднішній шлях розвитку країни неправильним. Серед жителів Києва цієї думки дотримуються 56%, західного регіону - 73%, північного - 69%, східного - 52%, південного - 38% і центрального - 31%. У південному і центральному регіонах відносна більшість респондентів не змогли висловити своє ставлення до цього питання (40% і 47% відповідно) ", - відзначили в компанії.

Водночас, президент Янукович продовжує втрачати довіру громадян. Якщо в травні 2010 року на 13% більше громадян довіряли президенту, ніж не довіряли, то в січні 2011 року на 27% більше громадян не довіряли президенту, ніж довіряли.

Опитування проводилося 17-30 січня 2011 року. Загальна вибірка опитування складає 1000 респондентів у віці від 16 років. Вибірка є репрезентативною для населення України за статтю, віком, регіоном проживання та розміром населеного пункту. Опитування проводилося методом особистого інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «55% українців не довіряють Януковичу - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути