понеділок, 29 жовтня 2012 00:56

45 свободівців можуть потрапити до Верховної Ради

45 свободівців можуть потрапити до Верховної Ради
Фото: gazeta.lviv.ua

Керівник штабу ВО "Свобода" Руслан Кошулинський підрахував, що до Верховної Ради проходять 40-45 представників партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов заявляє, що ЦВК порушує закон

"Ми ведемо підрахунок імовірних кандидатів від нашої партії у Верховну Раду. Можемо говорити про 30-31 чоловік, плюс 10 людей по мажоритарці. Є ще п'ять потенційних кандидатів, які на разі ідуть в лідерах по своїх округах", - підрахував керівник штабу.

Такий успішний результат він не прогнозував перед виборами.

"Я найбільший песиміст кампанії. Мої оцінки були найнижчими. У нас було багато прикрих моментів у попередніх виборах і це вплинуло на мій прогноз. Ми знали певну закономірність, про те що виборці націоналістичних партій не дуже відверті у соціологічних опитуваннях. Але ж не настільки думав я", - пояснив свою позицію Кошулинський.

Проте, не обійшлося без розчарувань.

"Щодо розчарувань, то очікували більшого по 19-му округу на Волині, також не проголосували так, як ми оцінювали за Олександра Сича в Івано-Франківську, 116 округ за Ірина Фаріон та ще кілька людей", - виокремив свободівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Троєщині затримали людей, які платили за Герегу

На питання кореспондента Gazeta.ua про реакцію на коментар лідера Комуністичної партії Петра Симоненка, який заявив, що "Свободу" фінансує потужний капітал, керівник штабу запропонував оцінити виборчі фонди обох згаданих сил.

"Ми витратили 23 мільйони 20 тисяч гривень. Кошторис Комуністичної партії набагато вищий. Він може конкурувати лише з Партією регіонів. Питання, хто кого і за що фінансує тут відразу знімається", - запевнив Руслан Кошулинський.

Зараз ви читаєте новину «45 свободівців можуть потрапити до Верховної Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути