четвер, 22 жовтня 2020 20:37

45 хвилин і жодного слова про агресора Росію. Зеленський дав інтерв'ю телеканалам

45 хвилин і жодного слова про агресора Росію. Зеленський дав інтерв'ю телеканалам
Інтерв'ю із Зеленським з'явилося за 3 дні до місцевих виборів.

Президент Володимир Зеленський дав інтерв'ю телеканалам "Україна", "1+1", ICTV та "Інтер". Розмову транслювали у четвер ввечері.

Інтерв'ю тривало 45 хв. Зеленський спілкувався із телеведучими. За весь час розмови жодного разу не сказав слова про країну-агресора Росію.

Gazeta.ua пропонує найцікавіші цитати.

Про опитування в день місцевих виборів

"Мене дуже цікавить думка людей. Народовладдя - це те, що я обіцяв у своїй передвиборній програмі. Це ж просто опитування, тут немає ніякого юридичного фундаменту. Я зрозумію відповідь народу і говоритиму з депутатами та пропонуватиму такі позиції"

Про оборону

"Я займаюся тим, щоб відродити повністю державу Україна – самостійну, обороноздатну. Тому невипадково у нас з'являються військово-морські бази, невипадково я підписую стратегічні договори, яких не було й близько в України. Я підписую з Великою Британією, з Туреччиною, я хочу ще з кількома країнами це зробити. Наш флот має бути дуже потужним. Це частина цієї стратегії"

Про вільну економічну зону на Донбасі

"У мене є відчуття, що прийдуть туди великі гроші, які зможуть зробити все, щоб Донбас зростав. І це буде великий вплив на людей, які живуть на тимчасово окупованих територіях. Вони будуть бачити, що жити у вільній Україні краще"

Про посадки

"НАБУ дає матеріал у Генпрокуратуру, ті виписують підозру, підозру вручають людині, людина іде до суду. Суд саджає. Не Зеленський"

Про генерального прокурора

"Якщо генеральний прокурор не показуватиме результатів, я можу вплинути й запропонувати іншу кандидатуру. До Нового року ми домовилися показати серйозні результати"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент домовився з олігархами

Про локдаун у період пандемії коронавірусу

"З приводу локдауну, хочу всіх заспокоїти. Будь-який локдаун повністю зупинить економіку нашої країни. Це страшно, небезпечно. На сьогодні це недоцільно"

Про звільнення в уряді

"Голови можуть полетіти. Найслабкіші будуть іти"

Про затримку траншу МВФ

"Є вимоги Міжнародного валютного фонду. Я вважаю, що ми всі виконали. Але і всередині країни, і зовні є люди, які працюють проти держави. Вони лобіюють свої інтереси, свою зацікавленість, щоб стабільності в Україні не було. Не хочу перед виборами називати їхні прізвища. Я розумію, які кошти вони вкрали у держави і зараз їх витрачають на лобізм на Заході"

Про мерів, які ігнорували карантинні обмеження

"Всюди заведені кримінальні справи. Після чого голови тих чи інших міст беруть їх собі у риторику. Виходять і кажуть: "Через те, що вибори – мене хочуть скинути". А не через нього загинула велика кількість людей. Саме через нього"

Про українську вакцину від коронавірусу

"Ми хочемо українську вакцину. 6 місяців люди працювали. Я не можу сьогодні говорити про терміни"

Наприкінці серпня президент Володимир Зеленський втретє давав інтерв'ю телеканалу олігарха Ріната Ахметова.

У травні Зеленський проводив прес-конференцію.

Зараз ви читаєте новину «45 хвилин і жодного слова про агресора Росію. Зеленський дав інтерв'ю телеканалам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути