Ексклюзиви
четвер, 08 жовтня 2020 11:50

17 днів до виборів: показали рейтинг партій

17 днів до виборів: показали рейтинг партій
Вибори відбудуться 25 жовтня. Фото: Reuters

Рейтинг партії "Слуга народу" напередодні місцевих виборів становить 17,2% - тих, хто визначився і має намір прийти на вибори. Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" з 4 по 7 жовтня.

Соціологи представили агрегований рейтинг партій на місцевих виборах. Респонденти обирали зі списку, який був унікальним для кожної обласної ради (у Києві - міської ради).

ОПЗЖ – 12,6%, "Європейська солідарність" – 11,7%, "Батьківщина" – 7,5% та "За майбутнє" – 7,2%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щебінь, їжа, "призи" по 1 тис. грн. "Гречкосійство" на виборах у розпалі

Далі "Наш край" - 4%. Радикальна партія Олега Ляшка - 3,9%, УДАР Віталія Кличка - 3%, партія Шарія - 2,6%, ВО "Свобода" - 2,4%, партії "Голос", "Перемога Пальчевського", "Сила і честь" - по 1,6%, партія "Пропозиція" – майже 1%.

Сумарний рейтинг інших партій (переважно місцевих), які беруть участь у місцевих виборах і які було включено до списку для дослідження, - 22,2%.

Соціологи опитали телефоном 5 тис. респондентів віком від 18 років. Опитували в усіх регіонах за винятком окупованих Росією Криму і районів Донецької і Луганської областей. Помилка дослідження - не більше 1,4%.

24 вересня завершилося подання документів на реєстрацію кандидатів на місцевих виборах. Вони відбудуться 25 жовтня. До 9 жовтня мають утворити дільничні виборчі комісії.

Зараз ви читаєте новину «17 днів до виборів: показали рейтинг партій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути