середа, 07 жовтня 2020 10:25

Щебінь, їжа, "призи" по 1 тис. грн. "Гречкосійство" на виборах у розпалі

На місцевих виборах, як і на минулих, кандидати вдаються до підкупу. Факти з різних областей навела громадянська мережа "Опора".

У місті Білгороді-Дністровському в Одеській області 3 жовтня під час представлення кандидатів від "Слуги народу" до обласної, районної, міської рад та на посаду мера відвідувачам роздавали продукти харчування.

Люди безкоштовно отримували фрукти, напої, солодощі, а зі сцени їх запрошували пригощатися.

 
 

Того ж дня в Івано-Франківську відбувся "Веселий забіг", учасники якого отримали по 1 тис. грн від кандидата в депутати міської ради від ВО "Свобода" Олега Андрухіва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос на виборах купують від 200 грн

Кандидат у депутати Житомирської облради від "Нашого краю" Ігор Ходак привіз щебінь і засипав ним сільську дорогу. За це йому подякувала школа в селі Биків.

 

У Харкові кандидат у депутати міськради від "Блоку Кернеса – Успішного Харкова" Ігор Терехов розіграв футбольний м'яч. "Опора" написала заяву до поліції.

 

У Луганській області поліція вилучила продуктові набори від кандидата в мери міста Кремінної, "регіонала" Володимира Струка.

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Щебінь, їжа, "призи" по 1 тис. грн. "Гречкосійство" на виборах у розпалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути