середа, 04 грудня 2013 17:43

14 день української революції: як живуть люди на Майдані Незалежності
13

Фото: Фото: Роман Чорномаз

Понад дві тисячі людей продовжують мітингувати на столичному Майдані Незалежності. Зі сцени спікери продовжують оголошувати останні новини. Багато мітингувальників відпочивають у Будинку профспілок. Там люди мають можливість поспати та поїсти. Крім того, організатори можуть надати теплий одяг та обігрівачі.

"Хочу, що всі жили так, як люди живуть у Європі. У мене двоє доньок, які живуть за кордоном. Там мають свої квартири, онука купила будинок у Іспанії. Одна донька живе у Чехії, там працює у ресторані. Друга донька живе у Німеччині, має п'ятеро дітей і шостим вагітна. В Україні з п'ятьма дітьми можна прожити? Бомжом будеш. А за кордоном за кожну дитину отримують допомогу від держави. Влада нам бреше, що не буде зарплат, стануть заводи. Сьогодні і так стоять заводи, а з Євросоюзом в Україну прийдуть інвестиції і країна почне розвиватись", - розповіла пенсіонерка 75-річна Ганна Гоголь, родом з Івано-Франківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 500 людей вимагало звільнення жертв провокації на Банковій із СІЗО

На майдані учасники мітингу встановили близько двох десятків військових і туристичних наметів. На них є таблички, з яких областей люди приїхали мітингувати. На асфальті встановили металеві діжки, у них організатори розпалюють багаття. Біля цих діжок гріються люди. В охороні Євромайдану є досвідчені військовики-афганці.

Варто зазначити, що центральна вулиця Києва перекрита. На проїжджій частині учасники мітингу встановили металеві щити та залишки недоставленої ялинки. Такі барикади також встановлені на перетині вулиці Городецького.

Зараз ви читаєте новину «14 день української революції: як живуть люди на Майдані Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути