середа, 04 грудня 2013 17:15

Пилипишин виманює людей з Майдану за наказом Клюєва

Пилипишин виманює людей з Майдану за наказом Клюєва
Фото: obozrevatel.com

Після того, як 1 грудня опозиційні сили зайняли будівлі КМДА та Будинку Профспілок, ЗМІ облетіла новина в якій провладний кандидат у народні депутати по 223 округу Віктор Пилипишин зробив заяву про готовність розміщати мітингувальників з Майдану на власному підприємстві "Київекспоплаза", що знаходиться в двох кілометрах від станції метро "Нивки".

Проте, "жест небаченої щедрості", від Пилипишина, не акт доброї волі, а всього лише виконання прямої вказівки свого куратора з Партії Регіонів Клюєва, про це заявив народний депутат Андрій Іллєнко.

"Задача Пилипишина - фізично віддалити мітингувальників Майдану від центру столиці у нічний час. Саме в цей період доби життєво необхідна присутність якомога більшої кількості людей у будівлях навколо Майдану Незалежності. Пилипишин навмисно вербує людей та забирає в спальні райони Києва далеко від мітингу, щоб зменшити присутність мітингувальників у центрі, для того щоб беркут міг легко провести "зачистку" Майдану та відповідних будівель вночі. Джерела повідомляють, що Пилипишину таку вказівку дав безпосередньо Клюєв.",- заявив народний депутат Андрій Іллєнко.

Він додав: "Протестуючі постійно звертаються зі скаргами на людей Пилипишина, які систематично намагаються заманити їх далеко від центру дорогими пайками та нібито супер - комфортними умовами проживання в "Експоплазі".

"Тому прошу мітингувальників не піддаватися на чергову махінацію режиму, виходьте на Майдан, а відпочити ви можете в будівлі КМДА, Будинку профспілок, Жовтневому палаці. Тільки тримаючись разом, як один міцний кулак, ми зможемо перемогти цей режим", - підсумував Іллєнко.

Зараз ви читаєте новину «Пилипишин виманює людей з Майдану за наказом Клюєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути